Radicalismul musulman


Nu este vorba doar de turci ci de intreaga lume islamica, ceea ce nu implica doar islamismul liber ci si cel extremist. Nu va ganditi cati teroristi vor intra in tara chipurile pt a vizita moscheea? Nu ati aflat ca multe atacuri sunt planuite in camere secrete ale mosheilor? Daca musulmanii vin in Romania nu se vor adapta culturii si obiceiurilor noastre ci ne vor obliga pe noi sa ne adaptam credintei si obiceiurilor lor. Locuiesc in Finlanda, momentan, tara asaltata de musulmani. Daca mergi pe strada 3 din 5 persoane pe care le intalnesti (daca nu sunt un grup) sunt musulmani. Ei nu s-au adaptat decat conditiilor climaterice iar in rest, se chinuie si in cateva cazuri au si reusit, sa scoata in ilegalitate tot ce are legatura cu cultura si obiceiurile finlandezilor. In cladirea in care locuiesc 70% sunt musulmani, in cartier sunt 50%, iar vecinii mei gasesc de cuviinta ca este impur sa foloseasca acelasi lift cu restul lumii. La inceput asteptau sa il folosim noi si abia pe urma urcau ei, nu se cadea sa fim toti in acelasi lift, in acelasi timp, insa cu timpul au abandonat liftul si urca doar pe scara de urgenta. Aceasta este atitudinea lor in toate privintele iar daca nu au putut interzice folosirea liftului au grija sa lucreze politic. Sa te fereasca Dumnezeu sa zici ceva public la adresa lor ca esti catalogat antisemit si iti iei o amenda de nu o poti duce. Daca ei te discrimineaza pe tine nimeni nu are curaj sa se aproprie. Daca un finlandez a violat o musulmana a luat ani grei de puscarie si a fost pus la zid pentru discriminare si antisemitism, iar cand un musulman a violat o fata finlandeza a fost catalogat doar “un caz izolat”.In Helsinki bandele de musulmani au declarat public, de nenumarate ori ca, orasul nu mai este al finlandezilor ci apartine musulmanilor acum. Nu am nimic cu musulmanii sau cu orice alta religie dar am ceva impotriva celor care practica extremismul si care refuza sa se adapteze mediului inconjurator. Jos palaria pentu Turcia si alte cateva state musulmane, unde exista respect pentru femei si pentru alte religii, inclusiv cea crestina. Musulmanii care ne invadeaza nu au nici un respect pentru ele ba mai mult, neputand sa-si practice tortura aici isi strimit fetele care ajung la maturitate sexuala, in tarile de bastina pt operatiile blamate de intreaga lume civilizata. Autoritatile din Finlanda si Suedia nu recunosc nimic oficial insa ele sunt cunoscute in “lumea subterana”. Voi continua sa am ceva impotriva tuturor musulmanilor care u se simt insultati de prezenta oricarui crestin, atata timp cat ei incearca sa integreze mediul inconjurator in credinta si obiceiurile lor si refuza cu nonsalanta ca ei sa se integreze in mediul inconjurator.
Daca voi considerati ca 400 de locuri de munca pot compensa teama de a-ti lasa fata pe strada neinsotita ca va fi maltrata sau rapita pentru a deveni sclava sexuala pt musulmanii extremisti doar pentru ca e crestina, inseamna ca nu sunteti crestini (iar aici nu e vorba de apartenenta religioasa)
In tarile in care extremismul e puternic femeile crestine, sau cele din triburile care accepta crestinii in jurul lor, sunt rapite si transformate in sclave sexuale, violate zilnic de cateva ori. Sunt vandute si cator 10 barbati odata iar preturile sunt stabilite in functie de varsta, de la 1 an si pana la 60 ani. Cu cat este mai tanar cu ata pretul este mai mare. Initial autoritatile internationale au fost rezervate apoi au declarat ca documentul respectiv unde erau afisate varsta si pretul acelor femei, este autentic. Daca aveti curiozitatea veti gasi pe internet multe din atrocitatile comise de musulmani.

Comentariu de pe net

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s